Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek na Europa League-optreden Antony: 'Lijkt een beetje een onetrickpony'

Laatste update:

Dankzij doelpunten van invallers Marcus Rashford (tweemaal) en Anthony Martial werd Erik ten Hag op Cyprus een nieuwe afgang bespaard. Ten Hag zei na afloop van de nipte overwinning dat hij Manchester United in de eerste helft 'te statisch' vond. Scholes kon zich wel in deze woorden van de Nederlandse oefenmeester vinden. "Sancho duikt nooit op achter de laatste lijn van de tegenstander", zei de clubicoon van the Red Devils tegenover BT Sport. "Datzelfde geldt voor Antony op de rechterflank. Hij lijkt een beetje een onetrickpony. Hij snijdt altijd naar binnen en kiest voor een pass naar de rechtsback of schiet op doel. Je zou denken dat hij zich daarin moet ontwikkelen. Maar hij is pas net begonnen, dat weten we."

Meer: Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United | Antony viert langverwachte goal in Premier League op zeer bijzondere wijze

Een ander clubicoon, Patrice Evra, liet zich na de Manchester Derby al kritisch uit over Antony en Tyrell Malacia. "Ik ben het helemaal met Ten Hag eens als hij zegt dat het geloof er niet was. Malacia en Antony hebben plezier gemaakt op het veld. Ze zullen echter ook tegen zichzelf gezegd hebben dat dit andere koek is. Dit is namelijk niet de Eredivisie, dit is de Premier League."

United betaalde afgelopen zomer minimaal 95 miljoen euro aan Ajax voor de diensten van Antony. De Braziliaanse vleugelaanvaller speelde tot nog toe vijf duels onder Ten Hag en was daarin goed voor twee treffers. Malacia kende een sterke start na zijn overstap van Feyenoord en veroverde direct een basisplaats. De linksback werd zondag tegen City bij een 4-0 achterstand echter bij rust gewisseld voor Luke Shaw en leidde donderdagavond met knullig balverlies de openingstreffer van Nicosia in.

Europa League
AC Omonia Nicosia
2 - 3
Manchester United

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met flink verlies'
0
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties