Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek na 13-0: 'Om zo die goals op je vingers te tellen is echt gênant'

Laatste update:

"Ik denk gewoon dat ze met wat nederigheid en klasse hadden kunnen winnen, dat is ze niet gelukt. Het vieren van die doelpunten laat in de wedstrijd is compleet onnodig, wat is dit?", was Rustad duidelijk bij TSN. Haar landgenoot Kyle liet zich in nog sterkere bewoordingen uit: "Ze zijn wat mij betreft het beste team van de wereld en om eerlijk te zijn, walg ik hiervan. Je neemt het op tegen een land dat voor de eerste keer op een WK is, ze zijn alleen al blij dat ze hier mogen zijn."

"Ik snap het als Mallory Pugh het zo viert, het was haar eerste doelpunt op een WK. Maar die anderen, die hun doelpunten tellen… dat was echt gênant", verwees ze naar Alex Morgan. De sterspeelster van de VS was goed voor vijf doelpunten en telde na haar laatste goal met haar vingers tot vijf. "Ik ben zelf een professioneel atlete geweest, er zitten kinderen te kijken en dan vier je zo bij de achtste, negende, tiende… Ik heb voor de wedstrijd gezegd dat je veel wil scoren en meteen toe wil slaan vanwege het doelsaldo. Maar er is een manier om dat te doen en dit was het wat mij betreft niet."

De Amerikaanse vrouwen kregen echter ook bijval uit eigen land van icoon Abby Wambach, 256-voudig international van de Verenigde Staten: "Voor iedereen die hier problemen mee heeft: voor sommige speelsters is dit hun eerste WK en ze horen blij te zijn. Stel je eens voor hoe het is om daar te spelen. Het is je droom en dan scoor je ook nog eens op een WK. Echt respect hebben voor de sport betekent dat je altijd je best doet. Dit is ook een oproep aan de FIFA om sommige van deze landen meer middelen te geven. Het is het WK mensen. Zouden jullie dit ook over mannen zeggen? Ik dacht het niet", was zij duidelijk.

Ben jij het eens met de kritiek op de Amerikaanse vrouwen?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
10
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties