Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Belgische belofte: 'Twintig jaar en nu al een motivatiegebrek'

Laatste update:

"Twintig jaar en hij heeft nu al een gebrek aan motivatie. Normaal gezien zou ik met hem gaan praten, maar bij Januzaj heb ik een slecht gevoel. Hij moet op mij niet meer rekenen", zei Scifo in een interview met La Dernière Heure. Die woorden zijn slecht gevallen bij Dirk de Vriese, de zaakwaarnemer van de contractspeler van Manchester United.

"Adnan heeft helemaal geen slechte instelling. De beslissing om niet in te gaan op de selectie voor de beloften maakt deel uit van een project. Adnan concentreert zich op zijn werk en wij plannen de rest. Ze moeten niet met de vinger wijzen. Dortmund geeft hem de tijd om aan te passen. Toen Ilkay Gündogan en Robert Lewandowski hier kwamen, kregen zij ook zes maanden de tijd om hun ritme te vinden."

Januzaj kwam dit seizoen pas tot negen officiële wedstrijden in het eerste van Dortmund en daarin was hij goed voor twee assists. Hij maakt het seizoen wel gewoon af bij de geelhemden, zo vertelt sportief directeur Michael Zorc in Kicker: "Een tussentijdse terugkeer naar Manchester is niet aan de orde. We spelen een geweldig seizoen en er is geen reden om het basiselftal te veranderen. Januzaj moet gewoon nog wat fysieker worden."

Denk jij dat Adnan Januzaj gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
20
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
1
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
3
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties