Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Benítez wegens opstelling: 'Hij heeft hem onder de bus gegooid'

Laatste update:

Kroos' landgenoot Bernd Schuster, in het verleden ook coach van de Koninklijke, heeft om die reden kritiek op zijn Spaanse opvolger en is sowieso van mening dat de middenvelder niet op de juiste manier gebruikt wordt door Benítez. "Hij heeft Kroos onder de bus gegooid", laat Schuster weten aan Onda Cero. De Spanjaard zelf had geen zin om veel woorden vuil te maken aan de situatie.

"Hij speelde niet omdat Casemiro speelde", was het afgemeten antwoord van de Real-trainer op de vraag waarom Kroos niet aan de aftrap verscheen tegen Villarreal. Benítez maakt zich er ondertussen niet druk om dat zijn team 'pas' 32 keer scoorde, waar de teller bij Real vorig seizoen na vijftien competitieduels al op 55 stond. "Je kunt niet zeggen dat we geen kansen krijgen. Het blijkt alleen dat we niet effectief genoeg zijn, daar moeten we aan werken", vertelt de coach aan AS.

-
Vind je dat Toni Kroos had moeten spelen tegen Villarreal?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
3
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
17
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
23
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
72

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties