Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Cruijff: 'Hij is gefrustreerd en reageert zijn woede op ons af'

Laatste update:

De vader van talent Peeters is niet blij met het schrijven van Nummer 14: "Hij vindt kennelijk dat jeugdspelers eerst moeten aantonen een Ajax-hart te hebben, door eerst een tijdje gratis en voor niets voor Ajax te spelen", vertelt Peeters senior in gesprek met Ajax Showtime. "Dat is een mooie, idealistische gedachte, maar niet meer van deze tijd."

"Clubs vergeten om hun eigen spelers tijdig een contract aan te bieden. Op die manier leidt Ajax spelers op voor de internationale topclubs, zonder er zelf beter van te worden", klinkt het. "Cruijff heeft het beste met Ajax voor en is gefrustreerd dat zijn plannetje niet uitpakt en daarom reageert hij zich op ons af. We vinden het kwalijk dat hij zich heeft laten leiden door een verkeerde voorstelling van de gang van zaken, zonder zich precies af te vragen hoe het precies zit."

Peeters ging in 2012 van PSV naar Ajax, waar hij voor Ajax C1, B2 en B1 uitkwam. De prestaties van de aanvaller bleven ook over de landsgrenzen niet onopgemerkt en maakt nu dus de overstap naar de cantera van de regerend Champions League-winnaar.

Ben jij het met de vader van Mink Peeters eens?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties