Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op doelpuntviering Benjamin Tahirovic: 'Hoe haal je het in je hoofd?'

Laatste update:

Tahirovic ging uiteindelijk in de blessuretijd van held naar schlemiel, door met een onnodig ingezette sliding een penalty te veroorzaken. Thomas Robinet bleef vanaf elf meter koel en bezorgde Almere met de 2-2 alsnog een punt.

"Dan sta je 1-2 voor en komt een of andere idioot zo inglijden... Heb je dat gezien? Dat kan toch niet? Die jongen is net drie maanden bij Ajax en ging na zijn doelpunt ook zo naar zijn shirt gebaren", zegt Kieft over Tahirovic in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

"Hoe haal je het in je hoofd?", vraagt de oud-spits zich af. "Je weet dat half Nederland meekijkt. Je weet wat half Nederland denkt als je dat doet. En je doet het toch! Dat doe je toch niet?"

Michel van Egmond zegt verschrikkelijk te hebben moeten lachen om de 'balanceeract' op het reclamebord van Tahirovic na diens 2-1. "Dat hij dan het clublogo gaat kussen. Ik zeg altijd: dan kun je beter je bankrekening kussen."

Van Egmond denkt dat Tahirovic met zijn doelpuntenviering de supporters wilde 'paaien'. "En als hij die sliding niet had gemaakt, was het nog gelukt ook." Kieft kan zich daarin vinden. "Ja, hij verknalt het zelf."

Tahirovic, die tegen Almere zijn eerste officiële treffer namens Ajax maakte, kreeg na afloop van het duel veel hoon over zich heen. Brian Brobbey nam zijn ploeggenoot echter in bescherming. "Het was niet slim, maar ik weet zeker dat Benjamin van zijn fout gaat leren", zei de spits van Ajax voor de camera van ESPN. "Hij is in mijn ogen een topspeler."

Eredivisie
Almere City FC
2 - 2
Ajax

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties