Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op 'dubbelzinnige' Schreuder: 'Dan ging het weer over die auto'

Laatste update:

De 25-jarige mandekker is dolblij met zijn transfer, nadat hij in de afgelopen maanden niet meer in actie kwam bij Twente. "Ik heb geen spijt van mijn stap, al had ik het graag anders gezien", zegt hij tegen De Telegraaf. Lachman zegt dat er veel gebeurd is bij Twente en dat hij de keuzes van Alfred Schreuder moest respecteren, maar dat hij het hier niet mee eens was.

"Ik vond hem ook dubbelzinnig", zegt Lachman. "Het ging bijvoorbeeld over de auto die ik had gekocht. In een gesprek gaf hij aan, dat ik die auto zelf had verdiend, maar in de media sprak hij er anders over. En twee weken later was er ineens geen plaats meer voor me, omdat ik te veel met andere dingen bezig was dan voetbal en ging het ook weer over die auto."

Meer nieuws

'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
4
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
66
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
28
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
12
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
20
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties