Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op ex-coach van Kroatië na racistische teksten over Frankrijk

Laatste update:

Stimac noteerde in het bericht dertien Franse voetballers met daarbij het land waar de 'wortels' van die spelers liggen. Zo stond de wieg van Samuel Umtiti in Kameroen, hebben N'Golo Kanté en Paul Pogba respectievelijk Malinese en Guineese ouders, werd Steve Mandanda geboren in Congo-Kinshasa en heeft Blaise Matuidi een Angolese vader.

"Weet iemand misschien tegen wie we in de finale precies moeten?", zo luidt het bijschrift. Stimac kreeg een storm van kritiek over zich heen en besloot zijn post te verwijderen. Stimac heeft later niet meer op zijn Facebook-post gereageerd. De voormalig verdediger voetbalde voor onder meer Hajduk Split en West Ham United en werd later coach.

Stimac begon bij Hajduk en stond later voor de groep bij Cibalia, NK Zagreb, de nationale ploeg van Kroatië, NK Zadar, Sepahan en Al-Shahania. Stimac was een van de minst populaire coaches ooit van Vatreni en diende in oktober 2014, na een 0-2 nederlaag in de WK-kwalificatiereeks tegen Schotland, zijn ontslag in. Kroatië wist zich uiteindelijk via de play-offs te plaatsen voor het WK in Brazilië.

-

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
10
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties