Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Janssen na Ajax - Rangers: 'Nu maak je jezelf zwaar belachelijk'

Laatste update:

Janssen vond de positiewisselingen bij Ajax geweldig afgelopen dinsdag, zo vertelde hij in de nabeschouwing op RTL 7. "We hebben Erik ten Hag altijd geprezen om de wijze waarop hij Ajax liet voetballen, maar dit is next level. Dit is next level, omdat je bij het Ajax van Ten Hag nog wel duidelijke patronen had. Je had eerst een linksbuiten die echt aan de linkerkant stond; Antony en Neres stonden vast aan de rechterkant. Daarnaast had je alleen nog de backs die eroverheen gingen of naar binnen trokken. Nu rouleert gewoon de gehele ploeg. Timber staat soms linksback en Blind staat soms linksbuiten: iedereen loopt door elkaar. Het is zó moeilijk om te verdedigen."

Driessen kwam Janssen na afloop van de wedstrijd tegen in de Johan Cruijff ArenA en raakte met hem in gesprek, nadat hij de uitspraken van Janssen had meegekregen. "Ik zeg tegen hem: 'Theo, nu maak je jezelf zwaar belachelijk.' Next level tegen Fortuna Sittard ja, want Rangers is het niveau Fortuna Sittard of Go Ahead Eagles. Waar gaat dit over?"

Presentator Pim Sedee probeert de uitspraken van Driessen nog te nuanceren met het feit dat Rangers in het afgelopen seizoen in de finale van de Europa League stond, maar daar wil de Driessen niets van weten. "Dat zegt helemaal niets. Als je tegenover dit soort gasten een goede tactiek neerzet, wat PSV overigens niet deed, zijn ze bij voorbaat kansloos. Dat hadden wij natuurlijk al op voorhand geschetst."

Collega Mike Verweij gaat wel mee in de euforie van Janssen. "Je kunt een hele goede tactiek hebben, maar Ajax voerde het natuurlijk wel gewoon uitstekend uit. Al die positiewisselingen en beweeglijkheid waren de Schotten gewoon te machtig. Uiteindelijk scoorde Ajax voornamelijk door fouten van Rangers, maar voor de mensen thuis was dit wel amusement. Jij (Valentijn Driessen, red.) houdt meer van spannende wedstrijden, maar ik vond dit wel prachtig om te zien."

UEFA Champions League
Ajax
4 - 0
Rangers

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
17
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties