Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Jörgensen: 'Je bent wel prof met een lopend contract'

Laatste update:

"Die jongen heeft voor de Nederlandse competitie zoveel, dat hij niet slecht hoeft te spelen. Hij is een vrij aanspeelpunt, waar je altijd op terug kunt vallen. Ook als zijn doelpuntenproductie wat minder is. Dit moet gewoon een mentale kwestie zijn", zoekt Kieft naar een verklaring. In alle competities zorgde Jörgensen dit seizoen voor negen doelpunten en drie assists. Newcastle United had naar verluidt een bedrag rond de twintig miljoen euro over voor de spits, maar Feyenoord weigerde.

"Je bent uiteindelijk wel prof met een lopend contract. Het is teleurstelling, dat kan even duren, maar we gaan wel gewoon door. Het seizoen gaat nog door, er komt nog een WK aan", vervolgt de oud-spits, die stelt dat Jörgensen een voorbeeld kan nemen aan de werklust van AZ-spits Wout Weghorst. "Als ik hem zie spelen, zie ik niet iemand die goed genoeg is voor de top, maar hij heeft de wil om iets te verbeteren en straalt iets uit. Jörgensen straalt helemaal níets uit."

Denk jij dat Nicolai Jörgensen volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt?

Meer nieuws

Sørloth (ex-FC Groningen) dingt door dubbelslag mee om topscorerstitel in LaLiga
0
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
44
Postema geeft oude club Roda JC na promotie met Groningen in livestream trap na
7
FC Twente Vrouwen kampioen van Nederland na zege in De Grolsch Veste
9
Veltman en Verbruggen onderscheiden zich bij gelijkspel tegen Newcastle United
2
Micky van de Ven bezorgt Tottenham Hotspur drie punten en Burnley degradatie
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties