Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op juichende Conte: 'Sommige dingen doe je gewoon niet'

Laatste update:

Bologna's hoofdcoach Stefano Pioli vond dat Conte over de schreef ging in Renato Dall'Ara. "Je moet respect blijven tonen, ook wanneer je wint. Sommige dingen doe je gewoon niet", liet Pioli zich ontvallen tegen zijn assistent Angelo Alessio. Na de wedstrijd was hij weer wat gekalmeerd en legde hij uit dat hij het juichen en opzwepen van Conte alleen nog maar 'overdreven' vond.

"Ik vond het overdreven, omdat hij zich niet alleen richtte tot zijn eigen elftal. Maar goed, we hebben er al over gepraat en de lucht geklaard", aldus Pioli aan Sky Italia. Bologna trad Juventus vol vertrouwen tegemoet, nadat het de vorige drie competitieduels allemaal in winst omzette. Net als in oktober, toen het in Turijn 2-1 werd voor de kampioen, boog men nu echter het hoofd.

Bekijk hier de beelden:

-
Ging Antonio Conte te ver?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
9
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties