Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Neymar na 'grapje': 'Wist dat het controversieel zou worden'

Laatste update:

"Ik maakte een grapje, maar wist dat het controversieel zou worden. Ik lach altijd en maak tegenover mijn vrienden veel grappen, dus waarom zou ik dat niet tegenover mijn tegenstanders doen? Tegenstanders lokken mij uit, maar ik weet ook hoe ik hen uit moet lokken met de bal. Ik ben hier niet om uit te halen, ik weet niet hoe dat moet", zegt Neymar in gesprek met verschillende Franse media.

"Ik verdedig mezelf met de bal. Mensen zullen zeggen dat ik een goede speler ben en dat ik vaak andere spelers uitlok. Het is voor verdedigers niet handig mij uit te dagen, want dan zal ik exact hetzelfde terugdoen. En uiteindelijk zal mijn team winnen", aldus de Braziliaan, die van mening is dat de rode kaart voor Kylian Mbappé onterecht was. "Ik denk dat het alleen geel was, maar dat is nu te laat. Ik vond de scheidsrechter lastig, hij had een aantal keer anders kunnen handelen."

Unai Emery, trainer van Paris Saint-Germain, wilde zijn sterspeler niet veroordelen in gesprek met Canal+. "Hij speelt nu eenmaal zo en hij is een geweldige speler. Daarom moet hij op het veld ook genieten, in dat geval kan hij heel veel voor het team betekenen. Hij moet ook beschermd worden en dat geldt niet alleen voor hem, maar voor alle spelers", aldus Emery, die de rode kaart voor Mbappé aanhaalt als voorbeeld. "Dat is illustrerend voor het feit dat spelers beschermd moeten worden."

Vind jij dat dit soort grapjes moeten kunnen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties