Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op ongewenste situatie bij Feyenoord: 'Dan moet je dit niet meer willen'

Laatste update:

In theorie kan een rijke zakenman uit Saudi-Arabië of Rusland binnen enkele maanden een aanzienlijk deel van de aandelen van de Rotterdamse club bezitten, omdat de VvF deze kunnen doorverkopen. "Je kan in het leven niets uitsluiten. Het is een ongewenste situatie. Feyenoord is een topclub en moet baas in eigen huis zijn", zegt Zöhre tegenover RTV Rijnmond.

"Het moet een topprioriteit zijn om deze situatie ongedaan te maken. Als je kijkt naar de constructie, die niet gratis is, dan moet je dit niet meer willen." Vooral de Raad van Commissarissen moet hier prioriteit aan geven. "De houdbaarheidsdatum is verlopen. Zij moeten controleren of Feyenoord gebaat is bij een situatie waarbij iets minder dan de helft van de aandelen in handen van een partij kunnen komen, waarvan je dat niet wilt. Ik denk van niet."

Raymond Salomon, woordvoerder van Feyenoord, zegt dat Zöhre recht heeft op zijn eigen mening. "Wij kennen de heer Zöhre vooral als zaakwaarnemer van spelers. Feyenoord voelt niet de behoefte uitgebreid in te gaan op zijn observaties." Salomon meldt dat het onderzoek enkele onjuiste conclusies heeft opgeleverd. Zo stelt Zöhre dat 'de morele integriteit en onafhankelijkheid van Feyenoord in het geding is'."

"Dat klopt niet, want de stichting continuïteit Feyenoord heeft een meerderheid van de eigen aandelen in handen en altijd in handen gehad. Juist ook om te zorgen dat Feyenoord eigen baas bleef en blijft, hebben de Vrienden van Feyenoord ook altijd aangegeven nooit meer dan 49,9 procent van de aandelen in bezit te willen hebben. Dat percentage is inmiddels nog verminderd nu de club afgelopen zomer is een begin heeft gemaakt met het terug inkopen van aandelen van de VvF."

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties