Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Oranje-international: 'Hij is een slechte versie van Neymar'

Laatste update:

Charlie Nicholas, oud-speler van onder meer Celtic en Arsenal, is niet zo te spreken over de Nederlander. "Ik had afgelopen zomer al geprobeerd om hem te verkopen. Hij is een sierpaard en daar houdt Mourinho niet van", zegt de analist tegenover SkySports. "Hij is een slechte versie van Neymar. Als hij een truc doet, gaat hij de speler niet voorbij omdat hij nog een truc wil doen. Ik vind het verbazingwekkend dat hij voor zoveel geld vertrekt, het zegt genoeg dat geen enkele club uit de Premier League geïnteresseerd was."

Paul Merson is iets positiever over Depay en voorspelt nog steeds een grote toekomst voor hem. "Hij is een jonge speler, die in een slecht draaiend Manchester United terecht kwam", stelt de oud-speler van onder meer Arsenal. "De overgang naar de Premier League was lastig en dan wordt er ook nog eens verwacht dat je het team draagt. Hij vond dat moeilijk, maar hij is geen slechte speler. Ik denk dat hij een succes wordt en hoop dat we hem terug zien in de Premier League."

"United was gewoon te groot voor hem", vult Phil Thompson aan. De oud-speler van Liverpool denkt dat de stap van de Eredivsie naar Manchester United te groot is geweest voor Depay. "Soms leek hij een kleine jongen die verdwaald was op Old Trafford. Sommige spelers worden beter in hun tweede seizoen, maar bij hem waren daar geen tekenen van."

Denk jij dat Memphis Depay gaat slagen bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties