Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Pogba houdt aan: 'Ziet hij het voetbal als een lolletje?'

Laatste update:

De voormalig manager van onder meer Liverpool en Galatasaray blijft zijn vraagtekens plaatsen bij de houding van de 25-jarige Pogba: "Als hij een ster wil worden, iemand die wedstrijden domineert en van wie mensen zeggen dat hij een goede speler is, dan moet hij consistentie en leiderschap tonen", aldus Souness bij Virgin Media Sport.

"Hij draagt de aanvoerdersband en moet zijn houding ten aanzien van het voetbal veranderen. Ik vermoed dat hij een heel aardige jongen is, maar ik vraag me af of hij het voetbal niet als een soort lolletje ziet. Ik vraag me af of hij wel iedere dag goed traint. Dat zou niet best zijn voor als je je verder wil ontwikkelen."

Sinds zijn terugkeer bij Manchester United heeft Pogba zich in de ogen van de 65-jarige Souness 'niet verbeterd': "Ik zie dezelfde gebreken bij hem. Hij is voor honderd miljoen euro gekomen. Je begrijpt dat Manchester United extra heeft moeten betalen, maar ik zie niet veel verschil met de Pogba die hier net terug was gekeerd", besluit Souness.

-
Ben jij het met Graeme Souness eens?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties