Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op 'Rode Duivels': 'Op twee maanden voor het WK hebben we nog tijd'

Laatste update:

"Er is altijd kritiek", beaamt Eden Hazard in gesprek met Sporza. Critici vallen niet alleen over de planning van de huidige interlandperiode, maar ook over de tactiek in de wedstrijd tegen Mexico (3-3). "Het belangrijkste is dat wij weten wat we moeten doen. Op twee of drie maanden voor het WK hebben we nog tijd. We kunnen ons nu beter richten op recupereren en klaar zijn voor het einde van het seizoen."

"Tactisch hadden we inderdaad een probleem in bepaalde matchen. We hebben er iets over kunnen zeggen. Kevin De Bruyne heeft dat gedaan en nu is het aan de trainer. Ik heb geen twijfels over het systeem van 3-4-3", bevestigt de vleugelaanvaller van Chelsea. "Deze ploeg is tactisch en fysiek sterker en heeft meer ervaring. Alles is aanwezig om een goed WK te spelen. Maar om het WK te winnen zijn er veel elementen nodig."

Ook klinkt het verwijt dat België zichzelf niet test door tegen Saudi-Arabië te oefenen. "Er zijn geen kleine ploegen meer. Ik speel liever tegen Brazilië in de kwartfinales van het WK dan nu", reageert Hazard. "Een oefeninterland is er ook om de fans te plezieren en goals te maken. Als we tegen een groot land spelen en het wordt 0-0, is iedereen teleurgesteld. Ik hoop dat het dinsdag een goede wedstrijd met spektakel wordt."

Denk jij dat België hoge ogen zal gooien op het WK?

Meer nieuws

Verweij raadt Ajax en Feyenoord aan toe te slaan: 'Hij kan een sensatie worden'
0
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
7
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
26
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties