Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op 'schandalig' ontslag John de Jong: 'Heel kinderachtig van PSV'

Laatste update:

Van der Gijp begrijpt niets van wat ze in Eindhoven aan het doen zijn. "Het is toch wel heel kinderachtig van dat PSV om die John de Jong te ontslaan? Alsof hij godverdomme alles beslist bij PSV? Kom op, hij wordt gewoon geslachtofferd, Johan." Collega Johan Derksen is het met Van der Gijp eens. "Hij heeft eerst naar die Duitser (Roger Schmidt, red.) moeten luisteren, en nu is Marcel Brands de baas."

Meer: Valentijn Driessen voorziet snelle exit: ‘Hij blokkeert de groei van PSV’

Van der Gijp vindt dat de commissarissen bij PSV duidelijker hadden moeten zijn tegen De Jong. "Als je dan vindt dat er een, maar het allerliefst twee, spelers verkocht moeten worden, dan zeg je dat tegen hem. Want in Engeland lopen ze op dit moment totaal achter, daar zijn ze helemaal de weg kwijt. Als er voor die twee honderd miljoen geboden wordt, weg ermee!", doelt hij op Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré.

Frank Arnesen niet eerste optie voor PSV
Waar vrijdag nog werd gemeld dat PSV voor Frank Arnesen zou gaan als opvolger van John de Jong, komt het Eindhovens Dagblad een dag later met ander nieuws. Bronnen binnen de club verwachten niet dat de Deen daadwerkelijk naar Eindhoven komt om opnieuw een functie te vervullen bij PSV. Tussen 1994 en 2004 was Arnesen al technisch directeur bij de Brabantse club, maar momenteel is hij nog niet benaderd voor het opvolgen van De Jong.

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
8
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
15
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties