Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Withete Allegri ontspoort na afloop van bekerwinst Juve en bedreigt journalist'

Laatste update:

Vicario doet in de Italiaanse krant verslag van zijn kant van het verhaal. Allegri liep volgens hem 'van streek' rond in de gangen van het Stadio Olimpico. Terwijl hij zijn laatste mediaverplichtingen afrondde, liep hij Vicario tegen het lijf.

"Ja, jij, je bent een shitty directeur", beet Allegri Vicario toe. "Schrijf de waarheid in de krant en niet dat wat de club je vertelt." Vicario probeerde de oefenmeester naar eigen zeggen te kalmeren, waarna Allegri aan de journalist zou hebben getrokken en hem zou hebben geduwd.

Dat, alvorens de geëmotioneerde coach zich liet verleiden tot een verbale bedreiging. "Kijk, ik weet waar ik heen moet. Ik kom je halen. Ik weet waar ik op je moet wachten. Ik kom je beide oren eraf trekken. Ik kom en sla je in je gezicht. Schrijf de waarheid in de krant!"

Vervolgens zou een medewerker van de Serie A en en een persmedewerker tussenbeide zijn gekomen en werd Allegri de perskamer in gesleept. Het was voor de trainer sowieso een avond waarin de emoties hoog opliepen.

De trainer werd vlak voor het laatste fluitsignaal van het veld gestuurd, nadat hij met zijn jasje gooide en door het lint ging tegenover de arbitrage. Na afloop leek de coach ook nog te ruziën met sportief directeur Cristiano Giuntoli, met wie hij de feestvreugde niet bepaald leek te willen delen.

Volgens transfermarktspecialist Fabrizio Romano is het ook nog maar zeer de vraag of Allegri volgend jaar in de groep staat voor Turijn. Het veroveren van de Coppa Italia gaf het anderszijds teleurstellende seizoen wat glans, maar erg tevreden is men bij Juventus niet.

Ook daarover werd Allegri na afloop gevraagd. "Ik laat een winnend Juventus achter als ik niet langer trainer ben. De club heeft het recht om wel of niet voor een nieuwe trainer te gaan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik veel plezier heb gehad en verschillende finales gespeeld heb, dat ik hier acht jaar heb doorgebracht en daar alleen maar dankbaar voor kan zijn."

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
19
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
35
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties