Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op Van Geel zwelt aan: 'Je kunt die ondeugende Van Leeuwen aanstellen'

Laatste update:

"Dit is lullig voor Feyenoord, voor de supporters en voor Martin van Geel", reageert Borst op de nederlaag. "Die is nu natuurlijk aan de beurt. Het zou me niet verbazen als er straks weer wat gekkies met hoodies voor het Maasgebouw staan. De haat ten opzichte van Van Geel neemt weer wat toe. Ook voor Robin van Persie is het vervelend. Hij heeft nog negen wedstrijden om te laten zien wat hij kan, maar uiteindelijk weten we dat allemaal al wel."

Borst ziet de verliespartij als een bevestiging dat Feyenoord 'een elftal zonder duidelijke visie heeft'. De ploeg slaagt er maar niet om om 'langer dan één of anderhalve wedstrijd fantastisch te voetballen', stipt hij aan. "Bij momenten is het goed, maar meestal is het matig of slecht. Dat zien we al het hele seizoen. We hebben goede wedstrijden gezien tegen Ajax en PSV, maar dat is wel een beetje weinig, niet? "

"Als je Van Geel gaat analyseren, kun je zeggen dat hij het de afgelopen acht jaar goed heeft gedaan én je kunt zeggen dat hij het niet goed heeft gedaan. Moet je dan van hem af? Jan de Jong (algemeen directeur, red.) zal hem dekken, maar bij de Vrienden van Feyenoord is er veel onvrede", merkt Borst. "Ik ben geen ingewijde, maar je kan bijvoorbeeld die ondeugende Ted van Leeuwen van FC Twente aanstellen. Maar ik denk dat Van Geel blijft."

-
Is Martin van Geel nog de juiste technisch directeur voor Feyenoord?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
24
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
45
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties