Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op VAR: 'Deze wanoptredens moeten een halt worden toegeroepen'

Laatste update:

De Ligt beging een overtreding op Kingsley Ehizibue en Dennis Higler bevestigde als VAR dat Kamphuis een goede beslissing had genomen door geel te geven. "Ik denk dat alleen de dienstdoende scheidsrechter en de VAR hier geel voor hadden getoond. Ieder ander gewoon rood", twitterde Mario van der Ende zaterdagavond.

De 62-jarige oud-scheidsrechter zag ook opmerkelijke VAR-momenten bij de wedstrijden VVV-Venlo-FC Groningen, PSV-Excelsior en NAC-Vitesse. "Zal bondsdirecteur Eric Gudde al spijt hebben van die 5,9 miljoen euro die dit seizoen aan de VAR is besteed?"

"Ongelooflijk wat een treurnis. Deze wekelijkse arbitrale wanoptredens in de Eredivisie moeten toch een halt worden toegeroepen", aldus de voormalig arbiter op Twitter. Van der Ende floot van 1985 tot 2003 meer dan 600 wedstrijden in het betaald voetbal en was van 1990 tot 2002 internationaal scheidsrechter van de FIFA.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties