Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek op vertrek naar Ajax: 'Deze transferwindow is niet voor trainers'

Laatste update:

Ten Hag hoefde niet lang na te denken toen Ajax bij hem aanklopte. Booy vindt dat Ten Hag Utrecht laat vallen. "Ja, ik vind dat Erik ten Hag FC Utrecht nu in de steek laat", laat hij weten in gesprek met Voetbal International. "Het was chiquer geweest als hij aan het eind van het seizoen was gegaan. Dat hij ambities heeft, oké, dat snap ik, maar hij zit met FC Utrecht midden in een heel proces. Hij heeft de boel ook dit seizoen weer goed aan de gang, dan vind ik dat je het ook moet afmaken. Deze transferwindow is niet voor trainers, vind ik."

Ton du Chatinier, eveneens ex-trainer van FC Utrecht, heeft meer begrip voor de stap van Ten Hag. "Ten Hag gaat in de ogen van de fans naar vijand 020. Maar Ten Hag heeft het fantastisch gedaan bij FC Utrecht, hij heeft de club naar zijn hand gezet en geprofessionaliseerd. Daar heeft FC Utrecht van geprofiteerd", aldus Du Chatinier, die hetzelfde had gedaan als hij Ten Hag was geweest. "Dan komt toch die trein van Ronald Koeman weer: als die voorbijkomt, dan spring je erop. Als een fan zich kan verbeteren voor een paar honderd euro, doet hij het ook."

Ten Hag tekent tot medio 2020 bij Ajax. De Amsterdammers hopen Alfred Schreuder te strikken als assistent. Laatstgenoemde is momenteel werkzaam bij TSG Hoffenheim en de club uit de Bundesliga heeft al laten weten niet zomaar mee te willen werken aan een vertrek. Het contract van de assisten van Julian Nagelsmann loopt door tot de zomer van 2019 en Hoffenheim laat hem alleen gaan als een geschikte opvolger gevonden wordt. Vooralsnog is dat niet het geval.

Erik ten Hag en Alfred Schreuder maken Ajax kampioen

Meer nieuws

'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
2
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
3
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
20
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
54
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
39

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties