Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritiek uit onverwachte hoek voor Van Gaal: 'Dit gaat nooit werken'

Laatste update:

"Het was toch heel logisch dat United lange ballen ging gebruiken? Waarom zou hij zich daartegen moeten verdedigen", zegt Arsenal-trainer Wenger. "Een intelligent team weet wat op welk moment zijn sterke punten zijn. Ik denk niet eens dat Van Gaal zijn team heeft opgedragen om longer te gaan spelen, maar toen Marouane Fellaini in het veld kwam, sloop dat er automatisch in. Dan zeggen ze tegen elkaar: Fellaini staat bij Robin van Persie en Wayne Rooney. Zo moeten we kunnen scoren. Dat is toch logisch?"

"De stijl mag misschien niet iedereen even goed liggen, maar het belangrijkste is de positie op de ranglijst", vult Dalglish in de Daily Mirror aan. "Ze hebben ook veel blessures gehad en hebben in de zomer een aantal nieuwe spelers gekocht. Die hebben ook tijd nodig om te wennen. Het belangrijkste voor United is de plek op de ranglijst, dat is belangrijker dan de manier waarop er gespeeld wordt." The Mancunians staan momenteel derde in de Premier League.

Bolt
De Jamaicaanse topsprinter Usain Bolt, tevens groot fan van Manchester United, is geen liefhebber van de aanpak van Van Gaal. "Als je een nieuwe tactiek wil toepassen, moet je eerst nagaan of die tactiek wel bij de spelers past. De huidige passing method gaat nooit werken bij dit elftal. United heeft daar de spelers niet voor. Met Ryan Giggs en Paul Scholes had het wel gekund, ja. Juan Mata is goed, maar te klein. Wayne Rooney is goed, maar als middenvelder wat traag. Je moet gasten als Eden Hazard hebben of een paar jongens van Arsenal", aldus Bolt in de Daily Mail.

Vind je de kritiek op Louis van Gaal terecht?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
8
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties