Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritische Messi: 'We hoeven niet afhankelijk te zijn van één speler'

Laatste update:

"Er is geen angst bij ons, het seizoen is pas net begonnen. We zijn alleen teleurgesteld in het resultaat van de afgelopen twee wedstrijden. Het is ons duidelijk dat we in verdedigend opzicht beter moeten worden, zodat we minder doelpunten weggeven", tekenen Sport en AS op uit de mond van Messi. "We hebben een geweldige selectie en hoeven niet afhankelijk te zijn van één speler."

"Er zijn genoeg goede spelers om niet op een iemand te hoeven steunen. Het is jammer dat we vandaag niet hebben gewonnen, maar we moeten rustig blijven", concludeert de Argentijnse aanvaller. Ernesto Valverde, trainer van Barcelona, geeft toe dat hij een risico nam door Messi rust te geven. "Het is mijn verantwoordelijkheid en ik bereid me goed voor op onze wedstrijden. Met het oog op woensdag vond ik dat Messi en Sergio Busquets rust konden gebruiken."

"Ik weet dat het een risicovolle beslissing was. Als we hadden gewonnen, had niemand erover gesproken. Ik probeer altijd de beste beslissing voor het team en de club te maken", vervolgt de oefenmeester. "We gaan proberen om in het vervolg constanter te presteren. Op sommige momenten geven we absurde doelpunten weg. Dat moet eruit. We hebben een moeilijke week, omdat we onze doelstellingen niet hebben behaald."

"Hij is de beste van de wereld, maar we kunnen Leo niet alles laten oplossen. We hebben veel spelers met kwaliteit en we hadden al moeten voorstaan, voordat hij en Busquets het veld inkwamen", voegt Luis Suárez toe over Messi. De Uruguayaanse aanvaller maakt zich enigszins zorgen over de vorm van Barcelona. "Dat lijkt me duidelijk. We moeten bij onszelf te rade gaan."

-
Is Barcelona te afhankelijk van Lionel Messi?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
44
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
61

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties