Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritische Van Basten pleit voor basisplek Oranje: 'Hij moet echt wakker worden'

Laatste update:

Van Gaal hield tegen Team USA vast aan zijn 5-3-2-formatie, waarmee hij afgelopen dinsdag won van Qatar (2-0). Marten de Roon mocht het dus weer vanaf het startsignaal laten zien bij Oranje, terwijl Klaassen opnieuw als nummer 10 begon. De bondscoach koos er in de rust bij een 2-0 voorsprong echter voor om het tweetal te wisselen voor Teun Koopmeiners en Bergwijn. De twee wissels van Van Gaal sorteerde effect, want Oranje werd veelvuldig gevaarlijk en slaagde er - in tegenstelling tot de eerste helft - in om langer in balbezit te blijven.

Van der Vaart verwacht dat Van Gaal de kwartfinale begint met Gakpo en Klaassen op de bank zet. "Ik denk dat Louis van Gaal zijn elftal zo laat staan als ze de tweede helft begonnen", zegt de analist bij de NOS. "Bij Bergwijn zie je alleen dat de echte grote vorm er niet is. Daarom krijgt hij een bal net niet lekker mee, schiet hij net naast. Dan zit dat net tegen." Van Basten zou in kwartfinale eveneens kiezen voor Gakpo als nummer 10, maar plaatst wel een kanttekening. "Bergwijn moet echt wakker worden, hij moet echt wakker worden. Maar Gakpo, Bergwijn, als hij wakker is, en Memphis Depay lijkt mij wel een goed trio."

Door de wissels in de rust zakte Gakpo in de tweede helft een linie en speelde hij als nummer 10 in de rug van Memphis en Bergwijn. Van der Vaart zag Gakpo na rust overtuigen. "In de eerste helft speelde hij zozo, maar de tweede helft was hij heel belangrijk. Hij was balvast, liep ineens een paar tegenstanders voorbij. Dan zie je hoeveel kracht hij uitstraalt."

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties