Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritische vraag van FOX Sports valt slecht: 'Jij bent toch geen dokter?'

Laatste update:

Schildkamp wilde het met Snoei hebben over de harde botsing tussen Roland Baas van De Graafschap en tegenstander Ted van de Pavert. De twee spelers kwamen met de hoofden tegen elkaar, maar speelden de wedstrijd uit. "Ik zie het beeld natuurlijk als commentator uit verschillende hoeken", leidt Schildkamp zijn vraag in. "Ik vond het eerlijk gezegd niet verantwoord om Baas weer het veld in te sturen. Heeft jullie dokter naar de beelden gekeken, of heeft hij gewoon zo de beslissing genomen?"

Mike Snoei in gesprek met Vincent Schildkamp.

Snoei stelt de vraag duidelijk niet op prijs. "Jij bent toch geen dokter?", aldus de oefenmeester. "Onze dokter is een heel kundige man, laat het aan hem over. Of de dokter de beelden heeft bekeken? Nee, die man heeft gewoon in het veld een diagnose gesteld. Hele kundige man, al dertig jaar lang. Of het verantwoord was? Dat vond de dokter van wel."

Ook eerder in het gesprek is er al irritatie bij Snoei, als Schildkamp zegt: "Ik proef een beetje dat je best wel tevreden bent. Hebben wij ons als neutrale toeschouwer dan te veel voorgesteld van deze wedstrijd?" Snoei reageert daarop met: "Hoe kan ik nou tevreden zijn, we hebben toch verloren met 0-2? Daar gaat het toch om, om het resultaat." Daarna laat Snoei zichtbaar geïrriteerd een stilte vallen, om te vervolgen met: "We moeten die goal maken, zeker vlak na rust hebben we genoeg mogelijkheden gehad. Cambuur ging de ballen wegtrappen, kwam niet meer aan voetballen toe. Dan moet je die goal maken."

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
6
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
8
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties