Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás

Laatste update:

Modric schreef midweeks al historie door de oudste speler van Real Madrid in Europees verband te worden. De Kroaat nam het record over van clubicoon Ferenc Puskás, die zijn laatste Europese wedstrijd voor de Koninklijke afwerkte toen hij 38 jaar and 229 dagen oud was.

Modric mocht in de halve finale van de Champions League een kwartier voor tijd invallen en daarmee brak hij automatisch het record van Puskás in Europa. Modric was dinsdag 38 jaar en 234 dagen oud.

Vier dagen later was Modric logischerwijs 38 jaar en 238 dagen oud en daarmee werd hij ook de recordhouder van Real in LaLiga. Hij nam het record over van Puskás, die zijn laatste competitiewedstrijd voor Real afwerkte toen hij 38 jaar and 233 dagen oud was.

De kans is groot dat Modric het Real-record in LaLiga en in Europees verband nog verder gaat aanscherpen. De Madrilenen, die zaterdag voor de 36ste keer landskampioen werden, spelen hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen op 26 mei, uit tegen Real Betis.

In Europees verband zijn de uitbreidingsmogelijkheden voor Modric iets onzekerder. Na het 2-2 gelijkspel tegen Bayern in de heenwedstrijd is er nog van alles mogelijk in de return, die woensdag gespeeld wordt. Als Real de finale haalt, komt het op 1 juni in actie op Wembley.

Het is nog onbekend of Modric ook komend seizoen actief is in Santiago Bernabéu. De stilist heeft een aflopend contract en na maanden van onzekerheid is er nog geen duidelijkheid over een eventueel verlengd verblijf.

Oudste Real Madrid-speler ooit?


Om de oudste speler in de clubhistorie van Real Madrid te worden, zal Modric wel moeten blijven. Dat record heeft Puskás namelijk nog wel op zijn naam staan. De geboren Hongaar, die met zijn club onder meer driemaal de Europacup I won, speelde toen hij 39 jaar en 36 dagen oud was nog een Copa del Rey-wedstrijd voor Real Madrid.

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
33

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties