Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kroos heeft honger terug na uitschakeling tegen Ajax: 'Het was niet normaal'

Laatste update:

"Ik ben nu dertig jaar oud en dat is een goede leeftijd om te denken: Wat zou ik nog meer willen?", vertelt de openhartige Kroos in een interview met Sportschau Club. "Ik verwacht niet dat mijn carrière nog heel lang duurt. Ik weet in ieder geval zeker dat ik niet tot mijn 38ste doorga met voetballen." De middenvelder is desondanks zeer tevreden met het gezinsleven in Madrid. "We zijn hier al meer dan vijf jaar en bijzonder gelukkig. Onze kinderen gaan hier naar school en zijn ook erg gelukkig. Zij nemen uiteindelijk de beslissing over het al dan niet hier blijven."

Zinédine Zidane: 'Weet nog niet of we Martin Ödegaard deze zomer al terughalen'

Kroos denkt al na over zijn leven na het voetbal, maar dat betekent niet dat hij geen ambities meer heeft op sportief vlak. "Het veroveren van prijzen is verslavend", vervolgt hij zijn relaas. "Het beste voorbeeld is de Champions League, het is echt niet normaal dat wel die met Real drie keer op rij wisten te winnen (tussen 2016 en 2018, red.). Op dat moment werd het goed duidelijk hoeveel honger dit elftal heeft. Die honger komt dit seizoen langzaamaan weer terug, zonder dat we weten of het ons ook successen oplevert."

Real staat later deze maand in de achtste finale van de Champions League in een tweeluik tegenover Manchester City. Afgelopen seizoen werd de Spaanse grootmacht in de achtste finale van het miljardenbal uitgeschakeld door Ajax. Het elftal van trainer Zinédine Zidane won in de Johan Cruijff ArenA nog met 1-2, maar moest op eigen veld een zeer pijnlijke 1-4 nederlaag slikken.

Zie jij Real Madrid dit seizoen de Champions League veroveren?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
7
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
65
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties