Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kroos zei: 'Wij hebben niet gewonnen, uitschakeling kwam door jullie zelf''

Laatste update:

"We verdienden het. Toni (Kroos, red.) vertelde mij na de wedstrijd: 'Wij hebben niet gewonnen. Het ligt aan jullie zelf dat jullie niet in de finale staan.' Helaas heeft hij gelijk. We hebben de tegenstander in beide wedstrijden iets cadeau gedaan. We hadden het gevoel dat deze wedstrijd vooral werd gespeeld in het strafschopgebied van Real. Ten eerste hebben we net te weinig kansen gecreëerd en ten tweede hebben we de opties die we hadden niet consistent genoeg gebruikt", reageerde hij na afloop van het duel tegenover verslaggevers.

"Of deze uitschakeling meer pijn doet dan die van vorig jaar? Jazeker, aangezien we vorig jaar niet zo goed waren als we nu zijn. We deden het goed in 2017, maar het is niet alsof we toen zo goed waren als we nu zijn. Ik denk dat het dit jaar zelfs nog een grotere teleurstelling is omdat we een van de beste teams ter wereld tijdens deze wedstrijd zo dicht bij de uitschakeling hadden, dat komt zelden voor. Aan de andere kant had Juventus dat ook, maar Real krijgt het voor elkaar om dat dit seizoen keer op keer te overleven."

Directeur Karl-Heinz Rummenigge was ondanks de uitschakeling trots: "Vanavond hebben we de beste Champions League-wedstrijd van Bayern in de afgelopen vijf jaar gezien. We zijn allemaal een beetje terneergeslagen, aangezien het vandaag mogelijk was om het grote Real Madrid de afgrond in te helpen. In het voetbal is het echter hetzelfde als in het gewone leven: had gekund en zou kunnen tellen niet echt. Hoe dan ook wil ik jullie allemaal bedanken."

Vind jij dat Bayern München meer verdiende?

Meer nieuws

'Ze denken: hoe kan Koeman zijn vriendjes Bergwijn en Wijnaldum wél meenemen?'
12
'Ajax-jeugd is ontevreden: onderhandelingen met Martha tekenend voor chaos'
9
Aan Conference League-topscorer El Kaabi om de held van Athene te worden
0
Live meepraten in de Conference League: Olympiacos - Fiorentina
7
TikTok-video Flick na aanstelling bij FC Barcelona werkt op de lachspieren
5
'Ruud Van Nistelrooij krijgt kans op revanche in de Premier League'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties