Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kruiswijk vervolgt carrière transfervrij bij Vitesse

Laatste update:

Vitesse wordt Kruiswijks vierde club op het hoogste niveau. Hij debuteerde in het seizoen 2002/03 in het shirt van FC Groningen en bleef daar zes seizoenen. In de zomer van 2008 koos hij voor een transfer naar Anderlecht, maar zijn verblijf in België werd geen succes. In zijn tweede seizoen in Brussel werd hij verhuurd aan Roda JC. Daarna tekende bij in Friesland, waar zijn contract nu ten einde loopt.

De zestienvoudig jeugdinternational is de eerste zomerse versterking voor Vitesse. Technisch directeur Mohammed Allach noemt Kruiswijk een gelouterde aanwinst. "We hebben snel gehandeld en zijn zeer tevreden om met Arnold onze defensie te versterken", aldus Allach. Kruiswijk zelf geeft aan dat hij in Vitesse een 'hele mooie uitdaging' ziet. "Mijn contract bij Heerenveen liep af en ik wilde een stap maken. Vitesse is een club met ambitie. De club wil vooruit en dat past uitstekend bij mijn eigen ambities."

Is Arnold Kruiswijk een goede aanwinst voor Vitesse?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties