Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Krul: 'Ik ben al een tijdje fit, maar heb het nog niet kunnen laten zien'

Laatste update:

"AZ is een fantastische club. Ze doen om alle prijzen mee, Europees, de beker en in de Eredivisie doen ze het ook gewoon goed", vertelt hij op de officiële website van zijn nieuwe club. "Toen ze belden, kon ik moeilijk nee zeggen. Ze spraken zoveel vertrouwen in me uit, dat ik heb besloten om te komen. Ik ben al een tijdje fit, maar heb het nog niet echt kunnen laten zien. Ik hoop hier m'n oude niveau terug te krijgen."

Directeur voetbalzaken Max Huiberts toonde zich eveneens verguld met de nieuwe aanwinst. De beleidsmaker noemt Krul een doelman van internationaal kaliber en een buitenkans: "Met het overvolle programma dat we voor de boeg hebben, kunnen we de ervaring van Tim goed gebruiken."

Denk jij dat Tim Krul bij AZ weer zijn oude niveau gaat halen?

Meer nieuws

Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties