Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Krul wil Van Gaal pijn doen: 'Maar de ervaringen vergeet ik nooit meer'

Laatste update:

Krul was dankzij de kunstgreep van Van Gaal verantwoordelijk voor één van de meest memorabele momenten van het WK in Brazilië: diep in de verlenging van het kwartfinaleduel met Costa Rica kwam hij als vervanger van Jasper Cillessen het veld in voor de strafschoppenserie. Oranje won die uiteindelijk en ging verder. "Ik heb tien geweldige weken gehad onder Van Gaal", zegt Krul. "Ik heb veel van hem geleerd, net als van keeperstrainer Frans Hoek. De ervaringen in Brazilië vergeet ik nooit meer."

Woensdag spelen die sentimenten echter geen enkele rol, belooft de sluitpost van the Magpies op nufcTV. "Ik kijk ernaar uit om hem weer te zien, en om de drie punten van hem af te pakken", lacht Krul. "Het is een grote wedstrijd. De wedstrijden tegen Manchester United zijn altijd enorm beladen, maar we zijn vol vertrouwen. We weten dat United hier niet graag heen komt."

-
Wat gaat Newcastle United woensdag doen tegen Manchester United?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
1
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
15
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
5
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
29
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties