Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kudus behoudt vertrouwen na galavoorstelling; Berghuis geslachtofferd

Laatste update:

Kudus had afgelopen woensdag voor het eerst een basisplaats dit seizoen. Tijdens de eerste vier competitiewedstrijden moest de Ghanees het doen met korte invalbeurten, voordat hij besloot enkele trainingen over te slaan om een transfer naar Everton te forceren. Sinds dat moment krijgt Kudus steeds meer speelminuten per wedstrijd. Tegen SC Cambuur (4-0 winst) mocht de 22-jarige aanvaller annex aanvallende middenvelder direct na rust al invallen, tegen Rangers startte hij dus.

De Ghanees krijgt tegen Heerenveen opnieuw de kans zich te laten zien. Kudus wordt geflankeerd door Steven Bergwijn en Dusan Tadic, waardoor Berghuis plaats moet maken. Het middenveld wordt gevormd door Davy Klaassen, Kenneth Taylor en Edson Álvarez. Laatstgenoemden dienen als controlerend duo. De defensie bestaat van links naar rechts uit Daley Blind, Calvin Bassey, Jurriën Timber en Devyne Rensch, terwijl Remko Pasveer het doel verdedigt.

Ajax verspeelde in de eerste vijf competitiewedstrijden nog geen punt en zal er alles aan doen om de koppositie te verdedigen. Het kent met sc Heerenveen echter een geduchte tegenstander. De selectie van Kees van Wonderen maakt met name in defensief opzicht indruk tijdens de competitiestart: de Friezen kregen vooralsnog slechts één doelpunt tegen. Van Wonderen baarde afgelopen seizoen opzien door Ajax als trainer van Go Ahead Eagles met 2-1 te verslaan. Daarnaast hielden de Deventenaren Ajax in Amsterdam op een 0-0 gelijkspel.

Opstelling Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Álvarez, Taylor, Klaassen; Tadic, Kudus, Bergwijn

Opstelling sc Heerenveen: Noppert; Van Ewijk, Van Aken, Van Beek, Bochniewicz; Kaib, Haye, Tahiri; Olsson, Timossi, Van Hooijdonk

Eredivisie
Ajax
5 - 0
sc Heerenveen

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties