Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kudus: 'Hij heeft alles, ik denk dat hij een perfecte speler is voor Ajax'

Laatste update:

Kudus speelde zelf ook voor Nordsjaelland, voordat hij in de zomer van 2020 voor minstens negen miljoen euro overstapte naar Ajax. In zijn laatste seizoen stond hij samen op het veld met Sulemana, die vervolgens rugnummer 10 overnam toen Kudus de overgang naar Nederland maakte. "Hij is een snelle, behendige en slimme vleugelspeler", somt Kudus op. "Hij heeft alles. Hij zal goed passen in onze speelstijl. Zeker als snelle buitenspeler. Hij kan scoren en assists geven. Ik denk dat hij een perfecte speler is voor Ajax."

Volgende maand speelt Ghana vriendschappelijke wedstrijden tegen Marokko en Ivoorkust. Kudus gaat waarschijnlijk met Sulemana praten over diens toekomst, maar beseft dat de keuze uiteindelijk aan zijn ploeggenoot is. "Hij zit bij het nationale team, dus ik ga hem natuurlijk zien. Maar hij moet zijn keuze maken op basis van zijn gevoel. Ik kan hem adviseren op basis van mijn eigen ervaringen, maar het is een slimme jongen. Hij weet wat hij wil. Ik denk dat hij uiteindelijk de juiste beslissing zal nemen."

"Uiteraard ben ik er nu en kan ik hem helpen", vervolgt Kudus. "De stap van Denemarken naar Manchester United is erg groot. Hij heeft het talent om er te kunnen spelen, want ik geloof in hem. De stap van Denemarken hiernaartoe in mijn ogen echter beter. Wat hij ook kiest, hij heeft de kwaliteiten om het overal te laten zien." Ajax wilde Sulemana in januari al aantrekken, maar Nordsjaelland liet hem destijds niet gaan. Volgens De Telegraaf heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars inmiddels meerdere gesprekken gevoerd met Sulemana in de hoop hem te overtuigen voor Ajax te kiezen.

Is een transfer naar Ajax de beste keuze voor Kamaldeen Sulemana?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
11
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
34
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties