Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kudus maakt de tongen los met schrijnende actie tegen FC Groningen

Laatste update:

Ajax tilde tegen Groningen de stand tien minuten voor tijd naar 1-3 via Jurriën Timber, maar moest vijf minuten later de tweede tegentreffer slikken. Op beelden van ESPN is te zien hoe Isak Määttä totaal niet wordt aangepakt door de verdediging van Ajax, waarna de Noor de bal bij Tomás Suslov bezorgd en Laros Duarte de marge weer naar één tilt met een schot van afstand. Ajax-fans vallen vooral over de lamlendigheid bij Kudus, die werkelijk niets doet om Groningen van scoren af te houden.

Ook Sjoerd Mossou heeft zich geërgerd aan de Ghanees. "De wedstrijd was niet om aan te zien", begint de journalist van het Algemeen Dagblad in de voetbalpodcast. "Heb je Kudus gezien bij die goal van Groningen? Dat zie je echt niet meer anno 2023 in het topvoetbal. Hij laat het gewoon volledig lopen, als een voetballer die op zondagochtend een kater heeft van de avond ervoor. Dit is zoals een amateurvoetballer verdedigt en druk zet. En dan niet in het hoogste elftal, maar in het vierde of vijfde."

Mossou vond het een 'schrijnend' en 'veelzeggend' moment. "Hele goede scouts letten ook op dit soort details. Die kijken niet alleen naar data, die kijken ook naar dit soort momenten. Dit soort details maken het totale beeld van een speler. Dan helpt dit niet. Er mist ergens iets in het realiseren dat je profvoetballer bent. Terwijl het een geweldige voetballer is. Een speler die top is op alle gebieden, zowel technisch als mentaal, overkomt dit nooit. Echt nooit. Ze kennen hun verantwoordelijkheden niet."

Heitinga ook ontevreden
Ook trainer John Heitinga was niet blij met Kudus. "De tweede goal van Groningen, daarbij vind ik dat Mohammed Kudus moet meeverdedigen." Verslaggever Cristian Wiellaert vroeg of Kudus zoveel status heeft dat hij niet mee hoeft te verdedigen. "Nee, nee, dat is totale onzin wat ik nu hoor. Natuurlijk moet hij mee. Daarna moeten wij niet achteruitlopen, maar vooruitstappen. Achterin heb je er eentje over namelijk. Dit zijn momenten die eruit moeten."

Eredivisie
FC Groningen
2 - 3
Ajax

Meer nieuws

Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
6
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties