Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kudus speelt bij Ghana wél op favoriete positie maar buigt voor Richarlison

Laatste update:

Waar Kudus het bij Ajax dit seizoen moet doen met een rol als centrumspits, werd hij bij de nationale ploeg van Ghana als middenvelder geposteerd. De linkspoot, die in Amsterdamse dienst zes keer trefzeker was in zijn laatste vijf wedstrijden, was tegen de Brazilianen schier onzichtbaar en werd vijf minuten voor tijd naar de kant gehaald. Zijn ploeg keek op dat moment al tegen een ruime achterstand aan, die bij rust was bereikt door een ontketende Richarlison.

Tite trad met een sterke basis aan en had naast Richarlison en Marquinhos basisplaatsen ingeruimd voor onder meer Neymar, Casemiro, Vinícius Júnior en Raphinha. Kudus begon aan de kant van Ghana dus als aanvallende middenvelder. Ook voormalig Ajax-target Kamaldeen Sulemana begon aan de aftrap, net als de gebroeders Ayew (André en Jordan). Antony moest bij Brazilië genoegen nemen met een rol als invaller.

De eerste mogelijkheid van de wedstrijd kwam van de voet van Felix Afena-Gyan. De centrumspits probeerde het vanuit een onmogelijke hoek en zag zijn inzet eenvoudig gekeerd worden door Alisson Becker. Namens Brazilië schoot Lucas Paquetá rakelings voorlangs op aangeven van Vinícius. Het bleek slechts uitstel voor Ghana, daar Marquinhos na amper tien minuten spelen alsnog voor de openingstreffer tekende. De centrumverdediger kopte raak op aangeven van Raphinha.

De 'thuisploeg' - het duel werd gespeeld in het Franse Le Havre - drukte na een klein half uur spleen door en verdubbelde de score via Richarlison. Nadat de spits eerst wild over had geschoten, was het ditmaal wel raak op aangeven van Neymar: 2-0. De aanvaller van Tottenham Hotspur tilde de marge nog voor rust naar drie, toen hij met het hoofd trefzeker was na opnieuw een assist van Neymar. In de tweede helft nam de amusementswaarde af. Ook de ingevallen Antony kon daar geen verandering in brengen.

Vriendschappelijk
Brazilië
3 - 0
Ghana

Meer nieuws

V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
1
Heeft Sparta goud in handen? 'Hij kan zo bij Ajax, Feyenoord of PSV mee'
3
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
17
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties