Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuijt begint bij ADO Den Haag aan eerste klus als hoofdtrainer

Laatste update:

Franken nam afgelopen seizoen tijdelijk de honneurs waar bij ADO, nadat Ruud Brood eind februari enigszins verrassend werd ontslagen. De Hagenezen leken zondagavond hard op weg naar promotie naar de Eredivisie, maar verspeelden tijdens de Keuken Kampioen Play-Offs in reguliere speeltijd een 3-0 voorsprong, waarna na strafschoppen met 7-8 van Excelsior werd verloren. Volgens De Telegraaf heeft ADO behoefte aan een duidelijke koers en een trainer die 'de vele emoties beter kan beteugelen'.

Kuijt maakte in 2015 zijn rentree als speler bij Feyenoord en hing twee jaar later zijn voetbalschoenen aan de wilgen. De voormalig aanvaller ging in 2018 aan de slag als hoofdtrainer van Feyenoord Onder 18 en liep vervolgens in anderhalf jaar tijd op veel plekken in de organisatie van Feyenoord mee. In februari 2021 besloten de Rotterdammers echter zijn contract te ontbinden. Kuijt sprak zich later in negatieve zin uit over Martin van Geel, die hem een baan als hoofdtrainer had beloofd bij de Rotterdamse club.

Kuijt was bij Feyenoord eerst in beeld als opvolger van Giovanni van Bronckhorst. Nadat de club vervolgens voor Dick Advocaat koos, werd hij in de wandelgangen genoemd als potentiële opvolger van de 74-jarige trainer. De keuze viel echter op Arne Slot, die overkwam van AZ. Bij ADO Den Haag begint Kuijt aan zijn eerste klus als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Naast jeugdtrainer bij Feyenoord fungeerde hij ook als assistent bij Quick Boys in Katwijk, de club waar hij doorbrak als voetballer. Afgelopen seizoen was hij bij RTL 7 te zien als analist bij Champions League-wedstrijden.

-
Is dit een slimme zet van ADO Den Haag?

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
0
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
3
Giovanni van Bronckhorst in gesprek over terugkeer als hoofdtrainer
2
Heroïsche avond eindigt rampzalig voor Fortuna Düsseldorf na eerdere 0-3 zege
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
4
Cristiano Ronaldo heeft aan twee doelpunten genoeg om evenveel records te breken
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties