Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Kuipers had Ajax in de eerste minuut nooit een vrije trap mogen geven'

Laatste update:

Ajax won dankzij doelpunten van Lasse Schöne en David Neres. Volgens Van Hanegem 'kleunden de Ajacieden erin' en liet Feyenoord dat na. "En ondertussen liet scheidsrechter Kuipers zich beïnvloeden door de sfeer in de Arena. Hij had Ajax in de eerste minuut nooit een vrije trap mogen geven, op zo'n kansrijke positie nog wel", schrijft Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. "Het was namelijk helemaal geen overtreding. De 1-0 van Ajax was dus een presentje van de scheidsrechter, die ook de verdere wedstrijd in het nadeel van Feyenoord floot, onder meer bij het geven van kaarten. Ja, mensen zullen nu zeggen dat ik voor Feyenoord ben. Klopt, dat ben ik, maar ik ben ook eerlijk en na zo'n nederlaag ben ik echt niet in de ban van de treurnis."

Van Hanegem was niet alleen teleurgesteld in de arbitrage, hij vind dat de spelers van Feyenoord zich de kaas van het brood lieten eten. "Dat viel me tegen. Als je niet goed speelt, is er nog iets anders wat je kunt doen: hard werken. Dat gebeurde niet. Natuurlijk had Feyenoord pech dat Jørgensen al zo snel met een blessure naar de kant moest, maar bij andere spelers had ik toch echt het idee dat ze niet door hadden dat de wedstrijd al was begonnen. Terwijl we op tv toch de hele week werden doodgegooid met filmpjes over een héél belangrijke wedstrijd."

-
Ben jij het eens met Willem van Hanegem?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
11
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
7
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties