Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuipers: 'Hij duwde hem echt weg, dat is onacceptabel en dus rood'

Laatste update:

De arbiter moest na de wedstrijd toegeven dat hij het incident met Emanuelson in eerste instantie verkeerd had ingeschat: "Op het veld en op volle snelheid heb ik de ernst van de overtreding helemaal niet kunnen waarnemen. Ik floot niet eens", reageert hij bij FOX Sports. Op aanraden van de videoscheidsrechter wierp Kuipers echter toch een tweede blik op het incident: "Toen zag ik dat de noppen van Emanuelson eigenlijk op de enkel van Thomas Lam zaten, op een onjuiste manier. Daar staat een rode kaart voor", is hij stellig.

De VAR speelde in de slotfase opnieuw een hoofdrol toen Kuipers na een overtreding van Nicolas Gavory op Kingsley Ehizibue de bal in eerste instantie buiten de zestien neerlegde. Na contact met de videoscheidsrechter besloot hij echter zonder de beelden zelf te bekijken voor een strafschop te fluiten: "Op mijn oortje krijg ik te horen dat de overtreding erbinnen was. Dat is een feit, dan hoef ik niet te gaan kijken. Als we praten over feiten, erbinnen of erbuiten, dan luister ik naar de VAR en gaat-ie op de stip. Een goede beslissing van de VAR. De lijn hoort bij de zestien, maar ik denk zelfs dat het erbinnen is."

Het laatste veelbesproken moment van de wedstrijd vond plaats in de catacomben van het MAC3PARK Stadion, waar Bazoer na de wedstrijd een rode kaart kreeg. De middenvelder haalde verhaal bij de vierde official na het tumultueuze slot van het duel: "De vierde official wordt weggeduwd door Bazoer. Dat is onacceptabel, dus die krijgt een rode kaart. Hij raakte hem niet even aan, hij duwde hem echt weg. Dat is onacceptabel gedrag", zegt Kuipers daarover.

Eredivisie
PEC Zwolle
4 - 3
FC Utrecht
Vond jij de rode kaart voor Urby Emanuelson terecht?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
14
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
44
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties