Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuipers krijgt ervan langs: 'Hij werkte mee aan het Romeinse feestje'

Laatste update:

"Kuipers werkte mee aan het Romeinse feestje", meldt de krant. Het belangrijkste verwijt dat Kuipers krijgt is de niet gegeven strafschop aan Luis Suárez, even na de 0-1 van diezelfde Suárez. De aanvaller van Barcelona werd geraakt door keeper Wojciech Szczesny, maar Kuipers besloot de bal niet op de stip te leggen. "Dat was de 0-2 geweest en van wat we gezien hadden van AS Roma, zou Barcelona de punten al bijna in de tas gehad hebben."

De krant schrijft ook over de tolerantie van Kuipers in de richting van Nainggolan, die een stevige wedstrijd speelde op het middenrif van de Romeinen. Voor de zware overtreding op Rafinha trok Kuipers weliswaar geel, maar dat had volgens de krant de tweede voor Nainggolan moeten zijn. "Kuipers hoefde geen rood te trekken, maar eerder in de wedstrijd had hij al geel moeten geven voor een overtreding op Lionel Messi."

UEFA Champions League
AS Roma
1 - 1
FC Barcelona
Heeft Björn Kuipers een goede wedstrijd gefloten?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties