Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuwas: 'Dit kwam voorbij en het is sportief minder, maar financieel goed'

Laatste update:

"Ik heb zeven jaar in Nederland gespeeld, ik wilde hier graag de stap maken, maar het is er niet van gekomen. Ik word ouder, 27 jaar in de zomer, dan ga je nadenken. Hoeveel jaar heb ik nog? Wat ga ik doen? Dit kwam voorbij en het is sportief minder, maar financieel goed", vertelt Kuwas. Heracles nam de 26-jarige aanvaller in de zomer van 2016 over van Excelsior. Zijn contract liep nog tot medio 2020 en Al-Nasr telt nu 2,5 miljoen euro neer om die verbintenis af te kopen.

"Stel je voor dat je een contract van 50 euro voor je hebt liggen en één van 5000 euro. De eerste is sportief best mooi, maar je weet dat die van 5000 euro je voor de rest van je leven kan helpen. Wat kies je dan? Ik heb voor het laatste gekozen. Ik kan mezelf wel binnen spelen daar", zo klinkt het realistisch. Kuwas geeft zichzelf nog vijf jaar als profvoetballer en maakt de overstap naar eigen zeggen ook voor zijn moeder.

"In mijn cultuur is je moeder alles en daar doe je dus ook alles voor. Iedereen kan van alles tegen me zeggen, maar voor mij is haar geluk het belangrijkste. Geld maakt niet gelukkig, zeggen ze, maar ergens maakt het ook wel gelukkig. Ik kan mijn moeder nu een rustiger leven zonder stress geven", besluit Kuwas. De viervoudig international van Curaçao speelde totaal 103 wedstrijden voor Heracles, waarin hij goed was voor 23 doelpunten en 41 assists.

Snap jij deze stap van Brandley Kuwas?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
0
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
28
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
5
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
79
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties