Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt baalt: 'Ik dacht dat ik als aanvoerder wel een streepje voor had'

Laatste update:

Kuyt gaf aan dat hij het moeilijk vindt om niet vanaf het begin te spelen, maar ook dat hij daar mee moet leren omgaan. "Ik was vooral verbaasd en teleurgesteld dat ik niet speelde. Ik heb daar gisteren een gesprek over gehad met de trainer. Ik was altijd in de veronderstelling dat ik altijd zou spelen, behalve als hij me soms rust wilde geven of als het om tactische redenen zou gaan", zo vertelde Kuyt aan FOX Sports.

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Kuyt zag niet aankomen dat hij zaterdag gepasseerd zou worden, ook al heeft Van Bronckhorst vijf of zes mogelijkheden voor de vier aanvallende opties. "Ik dacht echter dat ik als aanvoerder wel een streepje voor had, ook omdat je een bepaalde ervaring hebt en een verlengstuk bent binnen het veld. Daar denkt de trainer anders over, heeft hij gisteren uitgelegd. Dat was even slikken."

Kuyt, die blij was dat Berghuis het goed had gedaan, hoopt snel weer aan het startsignaal te verschijnen. "Maar ik zit nu ineens weer in de situatie dat ik me weer moet bewijzen. Ik dacht dat ik me niet meer hoefde te bewijzen, maar iedereen die mij kent weet dat ik alles voor Feyenoord zal geven. Ik denk dat ik heel belangrijk ben buiten het veld, maar ook binnen het veld. Ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan."

-

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
9
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
7
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties