Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt beleeft fantastische avond en krijgt applaus van tegenstander

Laatste update:

Fenerbahçe zette vanaf het begin direct druk op het doel van Andreas Isaksson en de Zweed, die in het verleden bij onder meer PSV speelde, moest in de eerste zeven minuten al tweemaal in actie komen. Hij ving een kopbal van Egemen Korkmaz en dook even later een volley van Diego Ribas uit de hoek. Na een kwartier was Isaksson echter kansloos op een geplaatste inzet van Kuyt, die op aangeven van Diego vanaf de rand van het strafschopgebied uithaalde: 0-1. De voorsprong was verdiend, maar Kasimpasa liet zich zo nu en dan ook in aanvallend opzicht zien.

Kort na rust leek de Portugees André Castro bijvoorbeeld met een krullend schot voor de gelijkmaker te zorgen, maar doelman Volkan Demirel had een stijlvolle redding in huis. Twintig minuten voor tijd besliste Kuyt de wedstrijd, door na een lage voorzet van Gökhan Gönül hard raak te schieten. Diego was nog dicht bij de 0-3, maar zijn inzet werd gekeerd door Isaksson. In de slotfase kreeg Kuyt bij zijn wissel zelfs de handen van de supporters van Kasimpasa op elkaar. Caner Erkin verzorgde nog het slotakkoord. Fenerbahçe gaat dinsdag voor de beker op bezoek bij Kayserispor. Bij Kasimpasa deden Ryan Babel en Ryan Donk overigens de hele wedstrijd mee.

-
Denk jij dat Dirk Kuyt dit seizoen de topscorer van Fenerbahçe wordt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties