Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt: 'De supporters zullen straks wel weer achter hem gaan staan'

Laatste update:

Kazim-Richards viel in het bekerduel in en werd door een deel van de fans uitgefloten. De spits kwam de afgelopen weken meerdere keren in opspraak door zijn gedrag. "Het is belangrijk dat we achter elkaar blijven staan", vertelde Kuyt na afloop in gesprek met FOX Sports. "Als je Kazim ziet trainen dan doet hij echt enorm zijn best."

"In het veld geeft hij alles op het moment dat we dat hard nodig hebben. De supporters zullen straks wel weer achter hem gaan staan." Giovanni van Bronckhorst betreurde eveneens de fluitconcerten van een deel van het publiek. "Kazim-Richards ligt gewoon goed in de groep. Ik vind dat de fans de spelers moeten blijven steunen", zo stelde de hoofdtrainer van Feyenoord.

-
Colin Kazim-Richards maakt Feyenoord sterker

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
105
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
295
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
38
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
20
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties