Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt droomt hardop: 'Als hij mij zou kiezen, zou ik dat heel graag willen'

Laatste update:

Kuyt en Gerrard gaan al geruime tijd door het leven als goede vrienden. De twee speelden tussen 2006 en 2012 samen bij the Reds, maar wisten in die periode slechts één prijs te pakken. In het seizoen 2011/12 won het duo de League Cup. Na hun gezamenlijke tijd bij Liverpool bleven Gerrard en Kuyt veelvuldig contact houden. "Steven heeft door de jaren heen heel wat mooie dingen over mij gezegd", aldus Kuyt. "We hebben een speciale band. Hij hoeft al die dingen niet over mij te zeggen, maar onze vriendschap maakt me trots."

De Katwijker kijkt met bewondering naar de prestaties van zijn voormalig ploeggenoot, die onlangs de Schotse titel greep met Rangers. "Ik zie in hem de absolute leider die hij als speler ook was. Die kwaliteiten gaan hem heel ver brengen. Het zou geweldig zijn als hij als pure clubman ooit Liverpool onder zijn hoede krijgt." Een rol als assistent-trainer sluit Kuyt dan zeker niet uit. "Je kiest een pad, maar er zijn altijd uitzonderingen. Assistent zijn van Steven zou er daar één van zijn. Als hij mij zou kiezen, zou ik dat heel graag willen."

Kuyt komt daarmee terug op eerder gedane uitspraken. De voormalig international van Oranje gaf in februari in het programma Rondo van Ziggo Sport nog aan graag op eigen benen te willen staan. "Ik ben het type persoon dat graag zelf leiding wil geven", aldus Kuyt. "Het moet je liggen om in een assisterende rol te zitten", zei Kuyt destijds. "De laatste jaren bij Feyenoord bijvoorbeeld, nam ik onbewust soms het woord in de kleedkamer, terwijl Giovanni van Bronckhorst de trainer was. Ik zou assistent kunnen zijn, maar je moet iemand hebben die daarboven staat. Ik zou graag in Nederland iets doen. Ik heb vier kinderen, dus het is fijn om dicht in de buurt te blijven."

Denk jij dat Dirk Kuyt ooit als assistent-trainer aan de slag gaat bij Liverpool?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
11
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties