Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt en Van de Looi lyrisch: 'Voor toekomst van Nederland zou het goed zijn'

Laatste update:

De voormalig aanvaller van de Rotterdammers zegt in gesprek met RTV Rijnmond dat Jones 'enorm veel' heeft betekend voor Feyenoord, maar dat de club nog altijd beschikt over twee 'hele goede keepers'. "Justin heeft wel bewezen enorm talentvol te zijn, maar het is aan Van Bronckhorst om de keuze onder de lat te maken", aldus de jeugdtrainer van Feyenoord.

Erwin van de Looi is benieuwd naar de ontwikkeling Bijlow. De trainer van Jong Oranje ziet kwaliteiten in de twintigjarige keeper. "Ik weet dat Bijlow het ontzettend goed heeft gedaan, bijvoorbeeld in de oefenwedstrijd tegen Fenerbahçe. Het is alleen maar goed voor Jong Oranje, dus voor mijn team. Dus ik hoop dat hij de kans krijgt om te laten zien wat voor talent hij is", aldus de coach.

Van de Looi is van mening dat Bijlow er klaar voor is om eerste doelman van Feyenoord te worden. "Ik heb hem in Zuid-Amerika (tijdens een oefenstage van Jong Oranje, red.) voor het eerst meegemaakt: hij kan ongelooflijk goed keepen. Voor de toekomst van Nederland zou het goed zijn als dat soort jongens gaat spelen. Hij heeft een gezond zelfvertrouwen. Hij weet wat hij kan, maar hij overdrijft niet."

Wie moet de eerste doelman worden bij Feyenoord?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
6
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties