Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt en Van Persie bieden Feyenoord helpende hand: 'Ik zou dom zijn'

Laatste update:

Kuyt was bijvoorbeeld betrokken bij de tijdelijke komst van George Johnston naar Feyenoord. De oud-aanvaller belde zijn voormalige werkgever Liverpool naar verluidt voor een aanbeveling, waarna een overeenkomst tussen de Engelse grootmacht en Feyenoord tot stand kwam. "Ik ken Dirk al heel lang. Wij delen dezelfde. Dirk heeft kennis van de jeugd. Als we het hebben over doorontwikkeling is hij daarin een belangrijke schakel", onthult Troost op de website van Feyenoord.

Meer: Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook | V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast

De technisch directeur geeft zonder blikken of blozen toe dat hij Kuyt zelf benaderd heeft. "Ik heb Dirk ook gevraagd om me in deze turbulente periode te helpen. Dat hij dan belt met Liverpool maakt het leven een stuk makkelijker. Alle deuren gaan dan open", vervolgt Troost, die ook hulp aangeboden heeft gekregen van Van Persie. "Afgelopen week heb ik een bak koffie gedronken met Robin van Persie. Hij zei ook: "Sjaak, als ik je kan helpen met Man United of Arsenal: ik doe het graag.' Ik zou dom zijn als ik daar geen gebruik van maak", stelt Troost.

De beleidsbepaler geeft tot slot aan dat hij enthousiast is over het werk dat nieuwbakken trainer Jaap Stam vooralsnog verricht bij Feyenoord. Stam is in Rotterdam de opvolger van Giovanni van Bronckhorst. "Jaap heeft een speelstijl die anders is dan die van de afgelopen jaren. Ik ben er enthousiast over. De jeugd en de nieuwe speelstijl ontwikkelen zijn twee belangrijke dingen waar we nu mee bezig zijn. Het gaat met vallen en opstaan, maar de golfbeweging wordt steeds minder. Ik praat regelmatig met Jaap over het proces. De visie daarover delen we. Hij krijgt de tijd", aldus Troost.

Snap jij dat Sjaak Troost Dirk Kuyt heeft gevraagd hem te helpen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties