Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt geeft Depay raad mee: 'Maar ik kijk door een rode bril'

Laatste update:

Kuyt zou het vanzelfsprekend toejuichen wanneer Depay besluit te kiezen voor Liverpool, dat in hem geïnteresseerd is. "Maar ik kijk door een rode bril, omdat ik zes jaar voor Liverpool heb gespeeld. Pas als Memphis dat ook doet, zal hij beseffen hoe groot Liverpool is", zegt Kuyt in De Telegraaf. Hij weet dat ook Manchester United graag zou zien dat Depay naar Engeland komt. Als voordeel heeft Depay dat Louis van Gaal daar werkt.

"Aan de andere kant is het op zijn leeftijd belangrijk dat hij elke week speelt. Alleen op die manier kan hij zich door ontwikkelen", legt Kuyt uit. Boudewijn Zenden, die in de Premier League uitkwam voor Chelsea, Middlesbrough, Liverpool en Sunderland, zegt dat de situatie van Depay niet zo heel verschillend is van zijn eigen situatie, jaren geleden. Zenden had er vier seizoenen bij PSV opzitten, toen grote clubs zich meldden.

"In mijn geval moest ik kiezen tussen Barcelona en Internazionale", blikt Zenden in de ochtendkrant terug. Bij Barcelona kon hij aan de slag gaan met Van Gaal, die hem echt graag wilde hebben. Dat gaf ook de doorslag. "Ik ben altijd blij geweest dat ik voor Barcelona heb gekozen en niet voor Inter, omdat bij die club altijd onrust was en er veel wisselingen van trainers waren."

Denk je dat Memphis Depay wekelijks zou spelen bij een Engelse topclub?

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
2
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties