Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt houdt Ajax in de slotfase van overwinning af

Laatste update:

Een kolkende Kuip schreeuwde Feyenoord vanaf het eerste fluitsignaal naar voren en dat leidde na een dikke tien minuten spelen tot de eerste grote kans van de wedstrijd. Bilal Basacikoglu troefde Daley Sinkgraven af en ging alleen verder richting André Onana. Zijn inzet miste echter vernuft, waardoor de doelman relatief makkelijk kon keren. Feyenoord hield daarna de voet op het gas in een Klassieker die er bij vlagen stevig aan toe ging.

Ajax slaagde er in het eerste bedrijf nauwelijks in om onder de druk vandaan te voetballen en moest na een half uur spelen ook een tweede goede kans toestaan, nadat Björn Kuipers de voordeelregel toepaste na een overtreding van Bertrand Traoré op Tonny Vilhena. De bal belandde na een vlotte aanval voor de voeten van Dirk Kuyt, die het ding over tilde. Met nog vijf minuten te spelen kreeg ook Eric Botteghin een grote kans, maar hij joeg het leer helemaal vrijstaand hard over de lat.

In de slotseconde kreeg Jens Toornstra na een slimme aanval ook nog een aardige mogelijkheid. Zijn poging vloog echter voor het doel van Onana langs. Feyenoord leek na rust ook het heft in handen te houden en Nicolai Jörgensen mocht na een kleine tien minuten spelen alleen door op de keeper. Hij schoot echter huizenhoog over en zag zijn landgenoot Dolberg vlak daarna aan de overkant wel ijzig koel blijven. De achttienjarige Deen kapte Jan-Arie van der Heijden simpel uit en wipte de bal over Brad Jones.

Feyenoord leek daarna even beduusd door de tegentreffer en gaf nog een aardige kans weg aan Dolberg, die ditmaal keihard voorlangs schoot. Hakim Ziyech liet zich ook zien met een vrije trap, maar Jones had ditmaal wel het antwoord. De thuisploeg begon zich een kwartier voor tijd weer voor het vijandelijke doel te melden en invaller Steven Berghuis plaatste de bal net naast het doel van Onana. Vijf minuten voor tijd viel de gelijkmaker toch nog: Eljero Elia slingerde een bal voor het doel, Michiel Kramer miste, maar zag Kuyt toch nog zijn hoofd tegen de bal zetten.

-
Wie had volgens jou het meeste recht op de drie punten?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties