Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt: 'Ik stak zo veel energie in Feyenoord en dan krijg je dat er voor terug'

Laatste update:

"Ik stak zo veel energie en tijd in Feyenoord en dan krijg je er opeens een reeks nederlagen voor terug. Het deed pijn, vooral ook omdat ik toen niet wist hoe het kwam dat wij zo veel wedstrijden verloren", blikt hij terug tegenover het Algemeen Dagblad. Feyenoord nam in de winter afscheid van Lex Immers en Colin Kazim-Richards en dat heeft toch zijn invloed gehad: "Lex was een belangrijke speler in de kleedkamer. Toen hij en Colin weg waren, veranderde de hiërarchie. Maar je hoort mij niet zeggen dat hun vertrek de aanleiding was voor een reeks met zeven nederlagen, dat zeker niet."

Meer: Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot

Waar het dan wel door kwam, durft Kuyt niet te zeggen, maar hij denkt dat het aan een aantal zaken lag die elkaar versterkten. Zo was Karim El Ahmadi geschorst tegen PSV, raakte Eric Botteghin geblesseerd en nam het zelfvertrouwen bij veel van de spelers drastisch af. Die 'negatieve flow' komt dan vanzelf, stelt de aanvoerder.

Denk jij dat Feyenoord dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties