Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kuyt: 'Ik wil FC Utrecht met alle liefde pijn doen'

Laatste update:

Kuyt speelde 160 competitiewedstrijden voor Utrecht, voordat hij in 2003 een transfer naar Feyenoord maakte. Daar bleef de aanvaller drie jaar en na avonturen bij Liverpool en Fenerbahçe is hij sinds de zomer terug in De Kuip. Kuyt hoopt met Feyenoord kampioen te kunnen worden, maar de voorbereiding was niet veelbelovend. Zo werd er verloren van VVV-Venlo, Southampton en Olympiacos.

Dat zegt Kuyt echter niet veel: "Het blijven oefenwedstrijden", zegt de Katwijker. "Ik denk dat we tegen sterke elftallen hebben gespeeld en we zijn niet tevreden over de resultaten van de laatste wedstrijden. Maar het is allemaal moeilijk te peilen. Uiteindelijk gaat het om de wedstrijd van zaterdag." Het is nog niet precies duidelijk hoe de voorhoede van Feyenoord er voor het duel met Utrecht uit zal gaan zien.

-
Denk je dat Feyenoord gaat winnen van FC Utrecht?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
34
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
33
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties